CUINER TENAÇ, EL

Si t'ho proposes, te'n surts

Autor: Cruz, Jordi

Sección: EMPRESA Y ECONOMÍA - EMPRESA GRAL

CUINER TENAÇ, EL

CUINER TENAÇ, EL

15,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
01/06/2015
Colección:
DIVULGACIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Els ingredients que conformen l'èxit de Jordi Cruz, un dels cuiners més innovadors i populars de l'actualitat En un món tan competitiu com el de la cuina, Jordi Cruz destaca com a exemple d'èxit que transcendeix els fogons i es transforma en el d'una persona joveníssima que en molt pocs anys ha aconseguit varies estrelles Michelin i ha creat un …

Els ingredients que conformen l'èxit de Jordi Cruz, un dels cuiners més innovadors i populars de l'actualitat

En un món tan competitiu com el de la cuina, Jordi Cruz destaca com a exemple d'èxit que transcendeix els fogons i es transforma en el d'una persona joveníssima que en molt pocs anys ha aconseguit varies estrelles Michelin i ha creat un estil únic com a cuiner i comunicador.

Què s'amaga rere aquest èxit? Jordi Cruz ens explica a El cuiner tenaç com va descobrir la seva vocació quan tan sols era un nen de 7 anys, com va enfocar la seva formació i l'estratègia que l'ha ajudat a convertir-se en un dels cuiners més admirats. Ens introdueix, també, en la seva filosofia per a afrontar la innovació i la creativitat i els secrets per mantenir un equip motivat i fidel.

Aquest llibre ens descobreix que rere l'èxit de Jordi Cruz hi ha una tenacitat incansable i un compromís amb el seu ofici, a més d'una ambició per, partint de la tradició, fer sempre alguna cosa nova.

Leer más

Más libros de Cruz, Jordi

Más información del libro

CUINER TENAÇ, EL

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-15961-74-1
EAN:
9788415961741
Nº páginas:
160
Colección:
DIVULGACIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
23 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
EMPRESA Y ECONOMÍA
Sub-Sección:
EMPRESA GRAL
Jordi Cruz va néixer a Manresa el 1978 i va fer els estudis de cuina a l'Escola Superior d'Hosteleria Joviat, de la mateixa ciutat. Als catorze anys va començar a treballar al restaurant Estany Clar, de Cercs, on el novembre del 2002 va rebre la primera estrella Michelin, que el va convertir, als vint-i-quatre anys, en el xef més jove del nostre país, i el segon del món, que va rebre aquesta distinció. Anteriorment havia estat guardonat amb nombrosos premis, entre els quals destaca el de campió de la primera edició del Concurs Cuiner de l'Any (CCA) el 2006. El desembre del 2007, Jordi Cruz va deixar l'Estany Clar i va passar a ser gerent i cap de cuina del restaurant L'Angle, de Món Sant Benet, establiment que va guanyar la primera estrella el novembre del 2008. El mes de maig del 2010 en Jordi es va incorporar a l'equip directiu d'ABaC Restaurant & Hotel, on ha aconseguit dues estrelles de la prestigiosa guia Michelin. Jordi Cruz, que està considerat un dels millors xefs d'Espanya, fa una cuina evolutiva, basada en el producte, i en la qual es combinen la creativitat i la tradició. L'any 2003 es va convertir en jutge del famós programa televisiu MasterChef i va captivar l'audiència amb la seva c apacitat de comunicar i la seva passió per l'ofici. És autor dels llibres Cocina con lógica: técnica y conceptos en la cocina del Estany Clar; Sí, Chef. Las recetas de los jueces, i Grandes platos para todos los días.

Otros libros en EMPRESA Y ECONOMÍA

También te pueden interesar